Vlaggenlijn met naam

Deze vlaggenlijnen met naam zijn erg leuk als geboorteslinger, als kraamcadeautje of leuk voor op de kinderkamer. Je kan een keuze maken uit onderstaande voorbeeldcombinaties, de print (sterren, stippen, ruitjes e.d.) kan afwijken van de foto. Dit is afhankelijk van de voorraad.Door de ruime keuze in stoffen kan de vlaggenlijn aangepast worden a...

Deze vlaggenlijnen met naam zijn erg leuk als geboorteslinger, als kraamcadeautje of leuk voor op de kinderkamer. Je kan een keuze maken uit onderstaande voorbeeldcombinaties, de print (sterren, stippen, ruitjes e.d.) kan afwijken van de foto. Dit is afhankelijk van de voorraad.Door de ruime keuze in stoffen kan de vlaggenlijn aangepast worden aan de kleuren van het geboortekaartje of aan de kleuren van het kamertje. Heb je specifieke wensen, neem dan even contact met ons op.

Bij het bestellen maak je een keuze voor het aantal vlaggetjes (let op: 1 letter per vlag). De naam die er op moet vermeld je bij overige opmerkingen bij de bestelling.
Een vlaggenlijn bestaat uit minimaal 5 vlaggen. Voor een vlaggenlijn met een naam van 4 letters bestel je een vlaggenlijn met 6 vlaggen (vooraan en achteraan komt dan een vlag zonder letter).

€ 2,50 per vlaggetje

Meer

Vlaggenlijn met naam Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items