Geboortestoeltje

LET OP: DE KOMENDE MAANDEN WORDEN ER GEEN NIEUWE BESTELLINGEN VOOR GEBOORTESTOELTJES AANGENOMEN!

Het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze op een kinderstoeltje zorgt voor een uniek (kraam)cadeau. De afbeelding wordt er met de hand op geschilderd, daarna wordt de stoel afgelakt. Het kan schoongemaakt worden met een doekje met mild schoonm...

LET OP: DE KOMENDE MAANDEN WORDEN ER GEEN NIEUWE BESTELLINGEN VOOR GEBOORTESTOELTJES AANGENOMEN!

Het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze op een kinderstoeltje zorgt voor een uniek (kraam)cadeau. De afbeelding wordt er met de hand op geschilderd, daarna wordt de stoel afgelakt. Het kan schoongemaakt worden met een doekje met mild schoonmaakmiddel en moet worden nagedroogd met een droge doek.

Schatjes &Boefjes probeert het kaartje zo precies mogelijk op het stoeltje te krijgen. Het kan echter voorkomen dat een geboortekaartje hele drukke, kleine patroontjes heeft (hele kleine ruitjes, rondjes e.d.). Mocht het te druk of te gedetailleerd zijn, dan overleg ik om deze patronen te vervangen door iets anders of weg te laten. Een kaartje is namelijk drukwerk, het beschilderde stoeltje handwerk. Er is heel veel mogelijk, maar niet alles kan goed en mooi met de hand op het stoeltje geschilderd worden. Foto's zijn helaas niet mogelijk.

Wil je een geboortestoeltje bestellen, dan is het de bedoeling dat je het geboortekaartje naar mij opstuurt. Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, is het fijn om het originele kaartje erbij te hebben.
Het kaartje opsturen kan naar het adres dat je kan vinden bij mijn contactgegevens. Het geboortekaartje ontvang je uiteraard weer onbeschadigd retour bij aflevering van het stoeltje.

Meer

Geboortestoeltje Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item